Friday, May 05, 2006

Turn Off The Radio


Så långt så har 2006 varit ett bra musikår. Bra släpp från både Fingerprint Records, anticon och Twentyfour:Seven Records har gjort livet lite lättare. Men idag kom en liten påminnelse om årets, i mina ögon mest efterlängtade skivsläpp, genom att Kansas-ättlingen Mac Lethals nya samling "The Love Potion Collection 2" ljuder genom högtalarna. En av dom senaste årens absolut mest spännande hiphop-akter som genom fantastiska Scribble Jam-videos och låtar som "Pass The Ammo" från samlingen "The Love Potion Collection" har andats lite nytt liv i hiphopscenen. Återigen igen så får man en påminnelse om att det är skivan "11:11" som kommer släppas senare i år på Rhymesayers Entertainment som är det jag väntar mest på (ja, det och nya DJ Shadow som man ju hoppas hinner komma innan årets slut).
Varför är den skivan dock så efterlängtad? Jo, just för att han enligt mig är en av dom bästa emcees som är verksamma just nu och att han nu ska släppa sin skiva på ett bolag som bara släpper kvalitetssläpp.
Och om ryktet att Joey Beats ska ligga bakom några beats på skivan, ja, då är min lycka gjord!

Om ni är sugna på att se nåt av Mac Lethal från hans legendariska battles så ladda ner 2002 års upplaga av Scribble Jam på t.ex. DC++. Ren och skär njutning!!

No comments: